Dina rättigheter online

0
840
54712751 - justice statue with sword and scale and books. law concept

Vi tillbringar allt större del av vår vakna tid online, men risken för att utsätta sig för att någon försöker lura eller utnyttja dig har aldrig varit större.  På denna sidan har vi samlat lite frågeställningar som vi tycker är intressanta och kan tänkvärda att reflektera över. Vi har även skapat ett quiz som leder till denna sida med frågeställningarna som vi diskuterar nedan.

Om du inte har gjort quizet än så utmanar vi dig att se vad du kan om dina rättigheter online! Kommer du hit för att du vill veta hur vi har räknat ut dina resultat, fortsätt och läs nedan. Efter att ni läst igenom uppmanar vi er att kommentera vad ni tyckte om quizet eller om ni tycker att vi skall ta med någon frågeställning eller om du rent av tycker att någonting är felaktigt, alla kommentarer är välkomna och du behöver inte logga in!

[fusion_faq filters=”” featured_image=”” cats_slug=”kunskapstest-online” exclude_cats=”” orderby=”date” order=”DESC” type=”” boxed_mode=”” border_size=”1″ border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.