Dataskydd2018-08-14T12:11:31+00:00

GDPR.se´s dataskyddspolicy

GDPR.se tillhandahålles av IT-Säkerhetsbolaget och vi värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. För att värna om er säkerhet har sidan härdats och kontrollerats med sidan webkoll vilken finansierats av IIS stiftelsen.

Vilken information samlar vi in?

Information som du ger till oss.

Väljer du att skapa en användare på hemsidan lagrar vi din epostadress och det användarnamn som du vill visa på sidan.

Information vi samlar in om dig.

Sedan 2018-05-01 använder GDPR.se Google Analytics och samlar in data i enlighet med de användarinställningar som du som användare  har angett i dina inställningar i Google. De hanterar endast nödvändiga uppgifter och i enlighet med de dataskyddskrav som gäller. För mer information, se respektive leverantörs dataskyddspolicy.

Vad gör vi med din information?

Som användare har du möjlighet att kommentera artiklar.

Samtliga användares besöksstatistik analyseras för att förbättra kvaliteten på webbplatsen

Vilka kan vi komma att dela din information till?

GDPR.se delar inte ut informationen till någon tredje part.

 

Leverantörer

Webbsidan hanteras av Loopia.

Var behandlar vi dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kommer alltid att behandlas inom sverige

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Så länge som du har ett konto så sparas dina uppgifter i websidans databas

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

  • Rätt att få tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. Kopian är gratis att begära.
  • Rätt till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv. Du kan dock enklast redigera dem själv på sidan.
  • Rätt att bli raderad (“rätten att bli bortglömd”). Du kan själv radera dina personuppgifter i hemsidan.

Hur är det med cookies och liknande tekniker?

Vi använder cookies på vår hemsida. För mer information om hur cookies fungerar, se vår cookie statement.

 

Förändringar i denna dataskyddspolicy

Vi reserverar oss rätten att ändra denna dataskyddspolicy när som helst. När vi gör förändringar meddelar vi detta genom att publicera uppdateringen på hemsidan och ändra senast uppdaterad-datum längst upp på denna sida. Vid större förändringar meddelas också med en särskild notis på vår hemsida.

Kontakta oss

IT-Säkerhetsbolaget AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 556915-8990 och har sitt säte på Storgatan 73 85230 Sundsvall.

IT-Säkerhetsbolaget har ett dataskyddsombud och ett dedikerat team av dataskyddsspecialister. Du kan alltid nå IT-Säkerhetsbolagets dataskyddsombud på dataskydd@itsakerhetsbolaget.se

IT-Säkerhetsbolaget är personuppgiftsansvarig (controller) för behandlingen av dina personuppgifter enligt ovan. IT-Säkerhetsbolaget  följer svensk dataskyddslagstiftning.

—-
Dataskyddspolicyn uppdaterades senast 14.08.2018.

>